6 Eylül 2012 Perşembe

Milli Takım Reklamı Opet


Milli Takım Reklamı Opet

Zaman zaman televizonlarda izlediğimiz reklamlara hayran kalabiliyoruz, reklamlardaki ince espriler komik durumlar bizleri şaşırtıyor. Reklam şirketleri ilgi çekebilmek için türlü türlü yollar deniyorlar. Bazen çocuklar bazen ünlüleri bazense animasyon karakterlerini kullanarak markaları modelleri tanıtabiliyor.

Son zamanlarda çekilen bir reklam filmi var ki asıl amacı marka tanıtmak değil mili heyecanı vurgulamak için yapılmış bir reklam filmi. Bahsettiğimiz Reklam Opetin Milli Takım için çekmiş olduğu reklam. Bu reklam bende olduğu gibi herkesin içinin kıpır kıpır olacağını, bir an önce arkadaşlarıyla milli heyecan ile bağırıp zıplamak isteyeceğini sanıyorum. Milli Takımın konu olarak seçildiği her reklamda olduğu gibi bu reklamda bizi heyecanlandırıyor.

Opetin Milli Takım için çektiği reklamın dikkat çekmesinin sebeplerinden biri reklamın konusunun işleniş tarzı. Milli takımın yaşadığı duyguların vatandaşlarında hissettiğini hatta hareketlerin bile benzerliğini vurgulamıştır. İnşallah yıllardır heyecanla beklediğimiz milli başarıya bu sene ulaşabiliriz

İşte Opetin Milli Takım Reklam Videosu

0 yorum:

Yorum Gönder