12 Eylül 2012 Çarşamba

Nasıl ABD Vatandaşı Olunur | Avantajları Nelerdir


Nasıl ABD Vatandaşı Olunur | Avantajları Nelerdir
Bir çok kişi imkanlarını artırarak daha rahat bir hayata kavuşmayı arzuluyor. Tabi ki herkesin böyle bir arzusu olması gayet normal çünkü kimse hayat şartlarının zor olmasını baskı altında olmayı istemez. İşte bu arzularını yerine getirebilmek için başka ülkelerde özelliklede ekonomisi iyi durumda olan, demokrasinin oturmuş olan, kişi başı milli gelirin yüksek olduğu ülkeler tercih ediliyor. Bu ülkelerin revaçta olmasının sebeplerinden biri hayatlarını kısmende olsa garanti altına alabilmeleri. Şöyle ki işsizlik çok az iş bulanlar yüksek ücretler ile çalıştırılıyor eğer işsiz kalındığı takdirde ise işsizlik maaşı bağlandığından hayatını devam ettirme açısında sıkıntı olmuyor. Devlet evlendiğin zaman çocuğun olduğu zaman sana maddi destekde bulunuyor. Başka bir deyişle para var huzur var. Ama insanların bu ülkeleri tercih etmesinin tek sebebi para değil, haklarını rahatça kullanabilmesi haklarının koruma altına alınmış olması demokratik ülkelerde insan daha rahat hukuka güvenerek hoşgörü çerçevesinde yaşaması kolaylaşıyor. Böyle bir yaşamı herkes hem kendisi hem ailesi hem ülkesi için ister. Ülkesinde bu yaşamı bulamayanlar başka ülkelerin vatandaşı olmanın yollarını aramaya başlıyor. Bu amaç için o ülkelerde bulunan çalışma ve yerleşme izinlerini alabilmek için şartları yerine getirmeye çalışıyorlar.

Nasıl ABD Vatandaşı Olunur
İşte bu başka bir ülkenin vatandaşı olabilmek için değişik yöntemler türemiş durumda. Anlaşmalı evliliklerden tutun yeşil kart alınmasına kadar farklı farklı yollar var. Biz size biraz eski ama garantili bir yöntemi anlatacağız.İşte Nasıl ABD Vatandaşı Olunur sorusunun cevabı: Bu yöntem yeni doğacak çocuklar için ve bildiğimiz kadar Amerika Birleşik Devletleri için geçerlidir. Öncelikle bir çocuğunuz olacak ve bu çocuğun Amerikan vatandaşı olmasını istiyorsanız bu çocuğun doğumunun Amerika sınırları içerisinde bir sağlık kuruluşunda gerçekleşmesi yeterli. Bunun için size belli bir ücret karşılığında danışmanlık hizmeti verebilecek kuruluşlar var. Bu kuruluşlar sayesinde gerekli ayarlamaları yaparak çok kolay bir şekilde çocuğunuzu dünyaya getirebilirsiniz. Doktorlar, hemşireler, bakıcılar, hastane ayarlanarak sizin dilinize ve kültürünüze uygun bir şekilde doğum işlemi gerçekleştirebiliyorsunuz. Danışmanlık şirketleri pasaport ve vize masrafları dahil bütün ayarlamaları ve hazırlıkları yaparak bu sürecin kolay ve hızlı olmasını sağlayabiliyorlar. Danışmanlık firmaları bu iş için 25000-30000 TL arası bir fiyata anlaşarak bu hizmeti tüm ihtiyacı olanlara sunabiliyorlar. Gitmek isteyenler çocuğunu amerikada doğurmak isteyenler için hiçbir şart koşulmuyor vize problemi olmayan herkes bu yöntemi tereddüt etmeden kullanabilir.


ABD Vatandaşı Olmanın Avantajları Nelerdir


  • Vize almanıza gerek yok çünkü hiç bir ülke sizden vize istemiyor. Bu kolaylık sayesinde dünyanın heryerine rahatça seyahat edebilirsiniz.
  • Dünyanın her yerinde ABD Vatandaşı olarak devletinizden dolayı size bir saygı duyulur. En azından terörist gözü ile bakılmıyor.
  • Eğitim fiyatları düşer. Amerikada eğitim turizminin yaygınlaşması ile eğitiminde fiyatları yüksek. Siz bu fiyatların altında bir fiyatla ABD vatandaşı olarak faydalanabilirsiniz.
  • Amerikada çalışma ve oturma iznini doğal olarak devlet size tanıyor. Bu sayede Dünyanın süper gücü olan Amerikada güvenle yaşayabiliyorsunuz.

0 yorum:

Yorum Gönder