2 Eylül 2012 Pazar

Nüzhetiye Şelalesi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gezisi



 nuzhetiye selalesiKocaeli Büyükşehir Belediyesi Düzenli olarak yaptığı gezilerden biri bu hafta sonu Gölcük sınırları içerisinde kalan Nüzhetiye köyündeki Şelaleye düzenlenen gezi oldu.Gezi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Gölcük Belediyesi Başkanı Mehmet Ellibeş, Değirmendere ve Gölcük halkının katılımıyla gerçekleşti.

Geziye 7'den 70'e bütün yaklaşık 100 kişinin katılımıyla gerçekleşti.

Yürüyüşe ilk olarak Nüzhetiye köyünün  Köy Meydanında toplanıldı. Herhangi bir sakatlığın meydana gelmemesi için ısınma ve esneme hareketleriyle vücuttaki bağlar ve kaslar alıştırıldı. Ve ardından yürüyüşe geçildi. Yürüyüş parkurunun kayalık ve tehlikeli olması sebebiyle parkurun girişindeki alabalık tesislerinde ayakkabısı ve yaşı müsait olmayan spor severler yürüyüşün tamamlanmasını beklediler.

Yürüyüş Parkuru gidiş-geliş 4 kilometre ve kayalık olmasına rağmen doğanın göz alıcı güzelliği yürüyüşün bir hayli kolay ve çabuk geçmesini sağladı. Yürüyüşün sonunda ise Belediyenin çorba ve çay hizmetiyle tüm sporseverler karınlarını doyurma imkanı buldular.

Ulaşım ise isteyenler kendi imkanlarıyla köy meydanına kadar geldiler. Veya Değirmendereden ve Gölcükden belediye otobüsü kaldırılarak sağlandı.

0 yorum:

Yorum Gönder