4 Eylül 2012 Salı

HGS Nezaman Başlıyor Fiyatı Nekadar


HGS Nezaman Başlıyor Fiyatı Nekadar



HGS Nezaman Başlıyor
Yeni gelecek HGS sistemi 17 Eylül de uygulamaya başlanacak. Bu yeni sisteme geçişte her ne kadar sıkıntılar oluşabilecek olsada paralı sistemden KGS ye geçişte yaşanan sorunların oluşması beklenmiyor. Bakan Yıldırım'ın açıklamasına göre KGS gişelerinin bir kısmı kalacak ve 2013 yılına kadar HGS sisteminin KGS sisteminin yerini alması bekleniyor.

HGS Fiyatı Nekadar 
İki tip HGS cihazı mevcut bulunuyor. Bu cihazlardan bir tanesi Yapışkanlı model araçların camlarına yapıştırabilmeleri için bu cihaz 5tl karşılığında alınabilyor. Ve ikinci bir model ise kart tipi bu HGS cihazı ise piyasaya 15 liiradan sunluyor.

HGS Kullanımı ve Yüklemesi

HGS kentkartlar, akbiller gibi bir çok yükleme noktası avantajlarıyla geliyor. Bu yükleme noktaları başta PTT olmak üzere benzin istasyonları bankalar marketler büfeler gibi her yerde kolayca bulunabilecek yükleme noktalarıdır. HGS'nin bu kadar kolay yüklenebilir ve bulunabilir olmasının yanında OGS'deki okuma sorununada çare olması bekleniyor. Böylelikle gişelerde oluşan yoğunlukların azaması, erimesi amaçlanıyor.

HGS ilk olarak izmir-aydın ve izmir çeşme otoyolunda test edilmiştir.

0 yorum:

Yorum Gönder