31 Ağustos 2012 Cuma

Nokia C5-03 Kullanıcı Yorumları


Nokia C5-03 Kullanıcı Yorumları

6 ay kadar önce nokia c5-03 modelinde telefonunu kullanmaya başladım. İlk kullandığım Nokia telefon olmasına rağmen beklediğim performansı göremedim . Beklediğim performanstan kasıt öncesinde kullandığım çin malı televizyonlu dandik diye tarif ettiğim telefonum kadar hızlı bile değil. Hatta yavaş çok sık takılmalar oluyor. Sık sık kitleniyor kapatıyor reset atıyor. Bu insanı çıldırtması için tek başına yeterli

Hızı dışında şikayet edebileceğim diğer bir sıkıntı hafızasının küçüklüğü. Hafızası 40 mb olmasından dolayı sizin kullandığınız hafıza kartının pek önemi olmuyor. Daha programı açmadan hafıza dolu diyor ve kapatıyor. İnternette gezinirken yine aynı sorun Hafıza dolu uyarısı veriyor ve tekrar kapatıyor.

Diğer özelliklerine gelecek olursak 5 megapiksel kamerası fotoğraf makinelerini aratmıyor. Gündüz çekimleri harika. Fakat flaş olmadığından gece çekimleri pek başarılı olduğu söylenemez.

GPS ve wi-fi yakın fiyatlardaki telefonlarda olmayan bi özellik fakat telefonun hızının yetersiz olmasından dolayı pek verimli kullanılamıyor.

Ses kalitesi iyi ve hoparlörden çıkış gücü sessiz bir ortam için iş görür.Görünümü şık kibar. Hız beklentisi olmayan arkadaşlara tavsiye edebilirim.

Burdan 250Turkish lira symbol black.svg'ye satıyorum çiziksiz temiz. Satın almak isteyen arkadaşlar yorum yoluyla ulaşabilirler.


0 yorum:

Yorum Gönder